Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou programa aquest dimarts una nova jornada de donació de sang

La jornada tindrà lloc, de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h, a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS)

La jornada tindrà lloc, de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h, a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS) La jornada tindrà lloc, de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h, a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS) ARIXU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Juliol 2021 20:28

Salou té programada una nova jornada de donació de sang, sota el lema ‘Viu i fes viure’, demà dimarts, dia 27 de juliol, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), amb la col·laboració de l’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou. Es podrà donar, amb cita prèvia, en horari de 10 a 14 h, i de 17 a 21 h, a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS), ubicat al numero 2 del carrer Advocat Gallego. S’hi podrà accedir per les escales exteriors, situades a la plaça, al costat del TAS.

Caldrà concertar hora, prèviament, per donar sang, en aquest enllaç. Per poder confirmar la reserva, caldrà emplenar les dades personals que se sol·liciten al formulari online (nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon), i seleccionar la franja horària en la què es desitja fer la donació.

Per donar sang, cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Per a la propera donació, caldrà esperar dos mesos. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any, i els homes, un màxim de quatre.

Cal destacar que en cas d’haver patit la Covid-19 o bé haver estat en contacte amb algú que l’hagi patit, caldrà d’esperar un mes per poder donar. Així mateix, la vacunació contra el coronavirus no impedeix donar sang. No obstant, en cas de tenir algun efecte secundari, com febre o malestar general, caldrà esperar 15 dies.

Mesures de protecció

Per poder donar sang i plasma demà dimarts, el personal sanitari anirà protegit amb guants i mascareta, i prendrà la temperatura a la persona interessada, a l’entrar. Caldrà que el/la donant també dugui posada la mascareta i es renti les mans.

A més, se li proporcionarà un bolígraf d’un sol ús, per poder emplenar el qüestionari, o bé, el donant podrà portar-lo emplenat, de casa. El document es pot descarregar en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: