Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dolça Cortasa serà la nova gerent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona

Substitueix Ramón Descarrega en el càrrec

Dolça Cortasa és la nova gerent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona Dolça Cortasa és la nova gerent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona ARXIU / ICO
Salut ACN
Divendres, 23 Juliol 2021 00:05

El Departament de Salut ha nomenat els nous delegats de la conselleria i els gerents territorials de quatre regions sanitàries del Servei Català de la Salut. La fins ara directora de Suport a la Gestió de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), Dolça Cortasa, serà la nova gerent a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, en substitució de Ramón Descarrega.

Joan Nin ha estat nomenat responsable de la Regió de les Terres de l'Ebre, en substitució de Mar Lleixà. Felip Benavent ha esdevingut nou gerent de la Regió de l'Alt Pirineu i Aran, unes funcions que abans ocupava Divina Farreny. Imma Cervós ha estat nomenada gerent de la Regió de la Catalunya Central, cobrint la vacant de Núria Puig, jubilada i substituïda en funcions per Teresa Sabaté.

Segons s'indica des del Departament, els nomenaments responen al procés per configurar un nou equip directiu territorial que garanteixi l'efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats de les diverses regions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: