Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'instal·len dos mòduls de suport per a l’activitat Covid als CAP's d'Alcover i de La Selva

Aquests nous espais entraran en funcionament durant la setmana vinent

El mòdul del CAP Alcover El mòdul del CAP Alcover DEPARTAMENT DE SALU
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 19 Març 2021 12:54

Salut està instal·lant els mòduls de suport per a l’activitat COVID dels centres d’atenció primària d’Alcover i de la Selva del Camp. El mòduls entraran en funcionament a partir de la setmana vinent.

Els mòdul instal·lats al CAP d’Alcover i CAP la Selva del Camp, són de 45 m2, i consten de dos punts per a les proves PCR i una consulta per a pacients respiratoris.

La voluntat és traslladar a aquests espais annexos l’activitat relacionada amb el coronavirus –proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions, etc.– per garantir els dobles circuits.

                                                       El mòdul del CAP la Selva del Camp: 

mòdul la Selva del Camp

Als mòduls, s’hi podrà fer l’atenció a persones amb problemes respiratoris i símptomes de la COVID-19. Sobretot estan pensats per als CAP que ara tenen dificultats d’espai per mantenir un circuit separat entre l’atenció dels pacients amb sospita de COVID-19 i els que hi van per altres motius. El desplegament d’aquestes estructures es farà en espais propers als centres i seran gestionats pels mateixos equips d’atenció primària (EAP), que seran els que en decidiran l’ús concret.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona està prevista la instal·lació d’un total 16 mòduls de suport que s’ubicaran al CAP de Constantí, CAP Doctor Sarró de Valls; al CAP La Selva del Camp; al CAP Les Borges del Camp; al CAP Llibertat de Reus; al CAP Montblanc; al CAP Mont-roig; al CAP Muralles; al CAP Pla Santa Maria; al CAP Reus 1-Reus 2; al CAP Sant Pere i Sant Pau de Tarragona; al CAP Sant Salvador; al CAP Tàrraco; al CAP Vandellòs-Hospitalet; al CAP Alcover i al CAP Bonavista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: