Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell contra el càncer recapta 3.000 euros

Mig centenar d'establiments han col·laborat amb la venda de mascaretes, polseres solidàries, així com amb les guardioles

Pack de productes solidaris de Calafell contra el Càncer Pack de productes solidaris de Calafell contra el Càncer CALAFELL CONTRA EL CÀNCER
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Gener 2021 08:05

Calafell contra el càncer ha recaptat 3.000 euros gràcies a la col.laboració de mig centenar d'establiments majoritariament del municipi. La campanya del Día internacional contra el Contra el Càncer de Mama i la de Nadal ha fet possible recollir aquesta quantitat amb la venda de mascaretes, polseres solidàries dissenyades per l'equip, així com amb les guardioles dipositades a diferents establiments de la vila.

Del total recaptat, es destinarà la quantitat de 2.500 euros a l'associació AECC de Tarragona. La resta servirà per ajudar a malalts oncològics i famílies del municipi en estat de vulnerabilitat, que desgraciadament estan vivint moments difícils amb aquesta pandèmia i que l'entitat ja ha anat realitzant durant aquests darrers mesos.

Des de l'equip de Calafell contra el càncer volen agraïr a tots els establiments col.laboradors i a les persones que solidariament han fet una donació a l'entitat: "Entre totes i tots posem el nostre granet de sorra per aquesta bona causa".

En els propers dies iniciaran una nova campanya, la recaptació de la qual anirà destinada a l'Associació AFANOC de nens i adolescents amb càncer de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: