Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la vacunació al personal sanitari de l'Alt Camp i la Conca de Barberà

Aquesta setmana s'espera administrar al Pius Hospital la primera dosi de la vacuna a més de 600 professionals de les dues comarques

Totes les vacunes s'administraran al Pius en un nou espai que s'ha habilitat i que a la vegada és independent de la part principal de l'hospital vallenc Totes les vacunes s'administraran al Pius en un nou espai que s'ha habilitat i que a la vegada és independent de la part principal de l'hospital vallenc PIUS HOSPITAL
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Gener 2021 08:19

Aquest dimarts 12 de gener s'ha iniciat el procés de vacunació contra la Covid-19 als més de 600 professionals sanitaris de les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. S'espera completar el procès aquesta mateixa setmana o a principis de la setmana vinent en un dispositiu ubicat al Pius que s'ha desplegat de manera conjunta amb la Gerència Territorial de l’ICS de Tarragona i l’Hospital de Valls.

Totes les vacunes s'administraran al Pius en un nou espai que s'ha habilitat i que a la vegada és independent de la part principal del complex sanitari. D'aquesta manera, s'evita qualsevol alteració en els serveis de salut a la població que presta l'Hospital que continuaran funcionant amb plena normalitat. Un equip d'infermeria específic format per personal d'atenció primària i del mateix Pius s'encarregaran de la vacunació en torns de matí i tarda. Al Pius Hospital, a més del personal del centre sanitari vallenc, també s'hi podran vacunar els professionals de tots els centres d'atenció primària de l'Institut Català de Salut a l'Alt Camp i la Conca de Barberà, així com de l'Àrea Bàsica de Salut d'Alcover.

La vacunació unificada del personal de salut de les dues comarques a l'Hospital de Valls permetrà agilitzar el procés. En aquest sentit, s'ha posat a disposició de tots els professionals un formulari de cita prèvia per escollir dia i hora per rebre la vacuna. El dispositiu coordinat amb la Regió Sanitària preveu que la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19, que s'administrarà d’aquí a 21 dies, també s'efectuï des del Pius Hospital.

L'administració de la vacuna als professionals de salut forma part de la primera fase del pla de vacunació de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: