Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les àvies i avis i professionals de la Residència Alt Camp de Valls reben les vacunes

Brigida del Rey, de 94 anys, ha estat la primera àvia del centre que ha rebut la vacuna, en una jornada en la que s'han vacunat prop de 200 persones

Brigida del Rey, de 94 anys, ha estat la primera àvia del centre que ha rebut la vacuna Brigida del Rey, de 94 anys, ha estat la primera àvia del centre que ha rebut la vacuna CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Gener 2021 19:36

Aquest dissabte dia 9 de gener a la tarda s'han administrat les vacunes contra la Covid-19 als residents i professionals de la Residència Alt Camp de Valls. Brigida del Rey, de 94 anys, ha estat la primera àvia del centre que ha rebut la vacuna, en una jornada en la que s'han vacunat prop de 200 persones. En concret, avui a la tarda s'ha administrat la primera dosi de la vacuna a 109 avis i àvies i a 88 treballadors de la residència que rebran la segona dosi d'aquí a 21 dies.

Un equip d'infermeria del departament de Salut de la Generalitat s'ha encarregat de la vacunació, primer als residents a les seves pròpies habitacions per evitar que s'haguessin de desplaçar i, tot seguit, al conjunt de professionals del centre. L'administració de la vacuna a la Residència Alt Camp forma part de la primera fase de la campanya de vacunació de la Generalitat que prioritza personal sanitari i sociosanitari i en especial els residents de centres geriàtrics ja que la gent gran que viu en residències són els que presenten un major risc de complicacions de salut.

En aquest sentit, l’ordre de vacunació s'ha establert d'acord amb diversos criteris, com el risc que tenen els diferents col·lectius de la població de presentar complicacions o morir per la covid-19, el risc d’infectar-se, el fet de considerar-se personal essencial vers la societat i el risc de transmetre la malaltia. D'aquesta manera, a més de la vacunació en centres geriàtrics, també s'ha prioritzat en aquesta primera etapa de la vacunació al conjunt de professionals de la salut i també persones amb alt grau de discapacitat que requereixen d'altres persones per desenvolupar la seva vida.

                                Administració de vacunes a professionals del centre: 

vacuna professional Residència Alt Camp

La Residència Alt Camp s'ha pogut acollir a aquesta primera fase del pla de vacunació ja que està catalogada com a centre geriàtric verd, és a dir, sense cap positiu en l'actualitat ni entre el seu personal ni entre els residents. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: