Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vacunen els 160 primers professionals sanitaris de l'ICS Camp de Tarragona i el Sociosanitari Francolí

Els treballadors dels serveis de més risc seran els primers en rebre el vaccí

Imatge d'arxiu del Sociosanitari Francolí Imatge d'arxiu del Sociosanitari Francolí ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Dilluns, 04 Gener 2021 19:31

Aquest dilluns a la tarda s'han començat a posar les primeres vacunes contra la covid-19 als professionals que treballen al serveis de més risc de l'hospital Joan XXIII de Tarragona, els Centres d'Atenció Primària i el Sociosanitari Francolí. Segons apunta l'Institut Català de la Salut (ICS), durant aquesta primera jornada s'han vacunat 160 professionals, entre els quals s'inclouen els membres de la Direcció de la Gerència Territorial i del Sociosanitari. A partir de dijous els professionals disposaran d'un formulari per tal que puguin triar el dia i l'hora per vacunar-se. Dos equips de vacunació -amb dos professionals cadascun- estaran operatius en horari de matí i tarda.

La vacunació dels professionals sanitaris és un pilar bàsic de l'estratègia mundial enfront la Covid-19, ja que aquest col·lectiu té un paper primordial en el manteniment de l'assistència sanitària a la població i, a dia d'avui, és el factor limitant en la lluita contra la pandèmia, segons assenyala l'ICS en un comunicat. Per aquest motiu, l'ens fa una crida a tots els professionals perquè es vacunin.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: