Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salut tanca el torn de tarda del CAP de Cunit

El PSC, Impulsem Cunit i En Comú Podem acusen Vergés de deixar la població sense assistència sanitària a les tardes i li demanen la reobertura

El tancament del CAP de Cunit -a la imatge- a les tardes obliga a derivar als usuaris cap al CAP de Cubelles El tancament del CAP de Cunit -a la imatge- a les tardes obliga a derivar als usuaris cap al CAP de Cubelles ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Octubre 2020 12:07

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va anunciar ahir que tancava el torn de tarda del CAP de Cunit, deixant el municipi del Baix Penedès sense atenció sanitària durant les tardes, i derivant als usuaris cap al CAP de Cubelles.

El PSC de Cunit, Impulsem Cunit i En Comú Podem de Cunit lamenten aquesta decisió. Les tres formacions expressen que "aquest tancament no arriba en el millor moment; per un cantó amb el repunt dels contagis de la Covid-19, la famosa segona onada, que esta afectant al nostre municipi". Alhora, recorden que també arriba en plena campanya de vacunacions de la grip comuna, "provocant unes externalitats negatives als nostres conciutadans".

Per tot això, des del PSC de Cunit, Impulsem Cunit i En Comú Podem de Cunit demanen al Departament de Salut, i en especial a la consellera Alba Vergés, que faci totes les gestions necessàries per tal de recuperar el servei el més aviat possible. "Volem que el nostre municipi tingui serveis i atenció sanitària per les tardes, i creiem que és injust el tancament del servei que es va anunciar ahir", afegeixen.

Les tres formacions anuncien que treballaran perquè es restableixi el més aviat possible el servei de CAP i faran totes les gestions polítiques necessàries per revertir la situació: "no podem tenir el nostre municipi amb servei sanitari només un terç de la jornada. Volem serveis de qualitat a Cunit", han conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: