Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La vacunació de la grip a Constantí es farà aquest any al Pavelló Poliesportiu

La campanya de vacunació començarà al municipi el dimecres 21 d’octubre i s’allargarà fins a finals del mes de gener

La campanya de vacunació de la grip a Constantí es farà aquest any, de manera excepcional, al Pavelló Poliesportiu La campanya de vacunació de la grip a Constantí es farà aquest any, de manera excepcional, al Pavelló Poliesportiu AJUNTAMENT DE CONSTANTI
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Octubre 2020 16:12

La campanya de vacunació de la grip a Constantí es farà aquest any, de manera excepcional, al Pavelló Poliesportiu. L’Institut Català de la Salut (ICS) del Camp de Tarragona i l’Ajuntament de Constantí han habilitat aquest punt de vacunació fora del Centre d’Atenció Primària (CAP), concretament a la pista dura del Pavelló, amb totes les mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19. La campanya de vacunació començarà al municipi el dimecres 21 d’octubre i s’allargarà fins a finals del mes de gener. Per vacunar-se, els ciutadans han de contactar amb el CAP per demanar cita prèvia. Les vacunacions es faran els dimecres, dijous i divendres de 9.30 h a 12.30 h i de manera esglaonada. L’entrada es farà pel carrer Centcelles, i en l’accés es prendran totes les mesures de prevenció i sanitàries per la Covid-19. Un cop posada la vacuna, la sortida es farà per l’Avinguda 11 de Setembre.

L’objectiu d’habilitar aquests espais complementaris és garantir en el context actual la máxima seguretat als grups que s’han de vacunar, que són precisament aquells col·lectius de risc a l’hora de contraure malalties com la Covid-19. Des del Departament de Salut s’ha informat de la importància de vacunar-se de la grip cada any per als grups de risc, però aquest any és “més important que mai” a causa de la pandèmia del coronavirus.

Durant la campanya de vacunació es donarà prioritat als col·lectius que tenen un alt risc de patir complicacions en cas de patir la grip: persones de 60 anys o més; pacients amb problemas de salut crònics i factors de risc, entre els quals s’afegeix la hipertensió; les dones embarassades; els infants entre 6 mesos i 2 anys amb antecedents de prematuritat (nascuts abans de les 32 setmanes de gestació). També els col·lectius que poden transmetre la grip a persones d’alt risc, com són els professionals sanitaris i sociosanitaris i els contactes i cuidadors d’aquestes persones. Una de les grans novetats de la campanya d’aquest any és que s’inlou el personal docent entre les persones de risc que han de vacunar-se.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: