Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell es vesteix de rosa per lluitar contra el càncer

Aquest dilluns 19 d'octubre, Dia Internacional contra el Càncer de Mama, més de 80 comerços s'han decorat amb globus roses i altres elements

Aquest dilluns 19 d'ocubre, Dia Internacional contra el càncer de mama, més de 80 comerços s'han decorat amb globus roses i altres elements Aquest dilluns 19 d'ocubre, Dia Internacional contra el càncer de mama, més de 80 comerços s'han decorat amb globus roses i altres elements CALAFELL CONTRA EL CÀNCER
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Octubre 2020 12:15

Aquest any, l'associació Calafell Contra el Càncer ha engegat una campanya diferent i plena de color, "Octubre Rosa". Per donar visibilitat, aquest dilluns 19 d'octubre, Dia Internacional contra el Càncer de Mama, més de 80 comerços de la vila s'han decorat amb globus roses, cartells, guardioles i les caixetes amb polseres solidàries. La campanya ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calafell.

Tota la recaptació d'aquesta campanya anirà destinada a l'associació Aecc Catalunya contra el càncer de Tarragona. Amb el lema "Prevenir, detectar i combatre", una vegada més "demostrem la solidaritat del nostre municipi i de la seva gent per un Calafell Solidari", assenyalen des de Calafell Contra el Càncer.

Calafell es vesteix de rosa botiga

D'altra banda, l'"Equipasuuu" de l'associació també ha gravat un vídeo amb la col.laboració de Canal Baix Penedès, a on volen donar un missatge positiu, que serveixi per recordar a totes les dones que l'autoexploració mamària és essencial per la detecció precoç de la malaltia. Aquest video el podeu veure a les nostres xarxes socials (twitter- @CalafellC, facebook- Calafell contra el càncer e instagram-Calafellcontraelcancer ) el proper 19 d'octubre.

Per això, l'entitat demana a tothom que possi el seu granet de sorra per lluitar contra el càncer, fent un donatiu en qualsevols dels establiments que col.laboren en la campanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: