Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acollirà dilluns una campanya de donació de sang i plasma

Es fa una crida especial als donants de plasma

Imatge d'arxiu d'una campanya de donació de sang Imatge d'arxiu d'una campanya de donació de sang ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Octubre 2020 13:23

El Banc de Sang i Teixits del Departament de la Generalitat de Catalunya organitza, amb el suport de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, una campanya de donació de sang i plasma aquest proper dilluns 19 d’octubre, de 17 h a 21 h. En aquesta ocasió, es farà al Casal Municipal, carrer de la Capella, 6. Tots les places per a donar sang ja estan exhaurides però encara en queden per a donar plasma.

Qui pot donar plasma?

Per donar plasma s'han de complir els mateixos requisits que per ser donant de sang. Cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos, trobar-se bé de salut i, en el cas de les dones, no estar embarassada. A més, si has donat sang, has d’esperar sempre dos mesos per a la teva propera donació.

Tots els grups sanguinis són vàlids, tot i que el grup AB és el donant de plasma universal, compatible amb tots els receptors. Malauradament, només 3 de cada 100 persones a Catalunya són d'aquest grup.

Cal reservar a www.donarsang.gencat.cat/plasma

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: