Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou posa en marxa la campanya antigripal 2020

Per vacunar-se, cal demanar cita prèvia al web de l’ICS; al WhatsApp del CAR, 667 36 80 25; mitjançant l’app ‘La Meva Salut’; o als telf 93 326 89 01 i 977 38 30 18

Imatge d'arxiu del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou Imatge d'arxiu del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou AJUNTAMENT DE SALOU
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 16 Octubre 2020 10:32

El Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou va posar en marxa ahir dijous la campanya antigripal 2020. Cal dir que, enguany, les vacunacions es duran a terme al primer pis del centre, a la zona de consultes d’atenció al visitant, aprofitant que aquest espai queda separat d’altres zones amb major afluència de gent.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha adreçat a la ciutadania, per tal que la població de risc “prengui consciència de la necessitat de vacunar-se, ara més que mai, ateses les circumstàncies de la Covid-19”. Així mateix, Granados ha assegurat que “des de l’Ajuntament de Salou, tenim com a prioritat vetllar per la salut de totes les persones i, per aquesta raó, en col·laboració amb el CAR, volem reforçar el fet que la població tingui accés a la vacunació antigripal, per tal d’evitar que els col·lectius de risc puguin veure afectat el seu benestar a causa d’aquest virus estacional”.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha afirmat que “és molt important que la ciutadania es vacuni de la grip comuna, ja que els símptomes de les dues malalties víriques es poden confondre i ser un obstacle a l’hora de diagnosticar i atendre les persones”. Per això, “és especialment rellevant aconseguir alts graus de vacunació antigripal, i estar immunitzats davant l'arribada de la grip".

On puc reservar cita prèvia?

Els usuaris/àries que desitgin vacunar-se, hauran de demanar cita prèvia al web de l’Institut Català de la Salut (ICS); enviant un missatge al número de WhatsApp del CAR, al 667 36 80 25; mitjançant l’aplicació mòbil ‘La Meva Salut’; o bé trucant als telèfons 93 326 89 01 i 977 38 30 18 (CAR de Salou).

Malgrat que hi ha recomanacions d’algunes institucions, es recorda que per a la campanya antigripal 2019-2020 no es considera grup de risc –a l’efecte de rebre la vacunació antigripal de manera sistemàtica– la població sana, infantil o adulta de menys de 60 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: