Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Col·legi d'Infermeres crida a tots els sanitaris a vacunar-se de la grip

CODITA demana que els professionals de la salut tinguin "una cura especial" per no emmalaltir en plena pandèmia

Imatge d'arxiu d'una vacuna contra la grip Imatge d'arxiu d'una vacuna contra la grip LAURA FÍGULS / ACN
Salut ACN
Dilluns, 28 Setembre 2020 13:15

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona i l'Ebre (CODITA) demana a les infermeres i a la resta del col·lectiu sanitari  de la demarcació que es vacunin de la grip per millorar "la cobertura vacunal" entre els professionals de la salut. La vacunació de la grip sol ser d'entre un 15 i un 25% entre els sanitaris però l'Organització Mundial de Salut (OMS) recomana ràtios del 75%. En el context de la covid-19, CODITA remarca la importància de vacunar-se en plena pandèmia per evitar posar-se malalts. La presidenta del Col·legi professional, Lluïsa Brull, ha insistit que és "fonamental" que els sanitaris tinguin "una cura especial" en aquesta segona onada de la covid i a les portes de l'hivern, quan proliferen més les malalties respiratòries.

Brull apunta que "és imprescindible" que les infermeres i tot el col·lectiu sanitari sigui enguany "més responsable que mai" i es vacuni de la grip. Els professionals sanitaris tenen un contacte directe amb els malalts i tenen "més probabilitat d’emmalaltir i contagiar-se". Fins que no es tingui la vacuna de la covid-19, des de CODITA demanen que es prenguin totes les mesures preventives possibles entre els professionals de salut: els EPIS, la mascareta, rentar-se les mans, però també la vacuna de la grip per evitar emmalaltir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: