Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital del Vendrell restableix el servei de parts

L'Ajuntament del Vendrell fa gestions per recuperar els serveis d’anestèsia i de ginecologia les 24 hores del dia

Imatge d'arxiu de l'Hospital del Vendrell Imatge d'arxiu de l'Hospital del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Dijous, 03 Setembre 2020 15:50

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla comunica que aquest dijous, 3 de setembre, s'ha restablert en la seva totalitat el servei de parts i urgències obstètriques a l'Hospital del Vendrell.

La reobertura del servei de parts es produeix després d'haver trobat solució a les diferents contingències registrades al servei d'anestèsia de l'hospital, des del passat dia 21 d'agost fins al 2 de setembre.

Durant aquest període l'atenció de parts i urgències obstètriques s'ha derivat sense cap incidència a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, com a mesura provisional, on s’han atès un total de 15 parts procedents de l'àmbit geogràfic del Baix Penedès, amb una mitjana aproximada d'un part diari.

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla lamenta les molèsties ocasionades per aquesta situació aliena a la seva voluntat de servei a la ciutadania i agraeix l'esforç realitzat pels equips professionals de l'Hospital del Vendrell i de l'Hospital de Santa Tecla per tal de cobrir l'atenció de parts de la zona nord de la demarcació en condicions excepcionals durant aquests 14 dies.

La Regidoria de Salut fa gestions per recuperar els serveis d’anestèsia i de ginecologia les 24 hores del dia

Des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament del Vendrell s’està treballant i mantenint reunions periòdiques amb la direcció del Hospital del Vendrell i la gerència de la Xarxa Santa Tecla, així com també amb els responsables de la Regió Sanitària de Tarragona, als quals se’ls ha fet arribar el neguit i la queixa que genera el fet de no disposar de servei d’anestèsia i de ginecologia les 24 hores del dia, com era fins ara.

La regidora de Salut, Montse Martín, ha manifestat que “el fet d’haver de desplaçar-se a Tarragona és un pas enrere intolerable. Per això, he estat en contacte en tot moment amb la direcció de l’Hospital i els professionals afectats, i he rebut mostres de la voluntat, i em consta que s’hi està treballant, per recuperar la normalitat al més aviat possible”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: