Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CAP Torreforta-La Granja estrena un canal de whatsapp per facilitar el contacte dels usuaris/es amb el seu

Es podrà contactar a través del número 634745581, de dilluns a divendres, de 8.00 a 20.00 h

Imatge d'arxiu del CAP Torreforta-La Granja Imatge d'arxiu del CAP Torreforta-La Granja ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 14 Agost 2020 19:19

A partir del dilluns 17 d’agost, la població de referència del CAP Torreforta-La Granja disposarà d’un nou canal per contactar amb el seu Centre d’Atenció Primària (CAP) a través de l’aplicació whatsapp. Una via que permet facilitar l’accés telefònic assegurant una resposta àgil amb criteris de seguretat i qualitat. Cal recordar que aquesta eina va ser demanada per la Federació d'Asssociacions de Veïns de Tarragona (FAVT) i l'AV Bonavista, entre altres entitats, que volien el servei de whatsapp, com ja s'estava utilitzant a Salou o a Miami Platja.

El canal garanteix una atenció i gestió de la petició de l’usuari/a, des del CAP, en les següents 24 hores de rebre el missatge. Es podrà contactar a través del número 634745581 de dilluns a divendres de 8.00 h a 20.00 h.

A partir de dilluns

Després del pilotatge dut a terme, amb èxit, als centres de Salou i Miami Platja, a partir del dilluns 17 d’agost, entrarà en funcionament a Torreforta-La Granja i en les pròximes setmanes s’anirà implementant en la resta de centres de primària de la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris/es al seu centre de referència.

Tot i això, cal recordar que els usuaris/es dels centres de primària de l’ICS Camp de Tarragona continuen tenint al seu abast els canals habituals existents (telèfon, web, correu electrònic, etc.).

Per a gestions, consultes o demanar cita al CAP es pot enviar un missatge a través de la web de programació de visites ics.gencat.cat, trucant al seu cap de referència o al telèfon 933268 901, també mitjançant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: