Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla inicia una campanya de conscienciació als turistes per reduir el risc de contagi als centres de salut

A causa de la Covid-19 els centres de salut són un espai de risc; abans de visitar-los, cal contactar mitjançant el telèfon 877 99 09 04

Per informar de les mesures, s'ha editat cartelleria Per informar de les mesures, s'ha editat cartelleria AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Juliol 2020 14:07

La regidoria de Salut de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala l'edil Gemma Maymó, en coordinació amb l'Àrea Bàsica de Salut de Torredembarra, ha iniciat una campanya de conscienciació per tal de reduir el risc de contagi de la Covid-19 en els centres de salut del territori, especialment adreçada a les persones que passen les vacances al municipi.

A banda de prendre les mesures sanitàries que marquen les autoritats, també es demana que abans de visitar els centres de salut es contacti amb ells a través del telèfon 877 99 09 04. Per això, s'ha editat cartelleria diversa informant amb les mesures i com actuar en cas de necessitat, i s'ha disposat en quatre llengües: català, castellà, anglès i francès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: