Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parlament aprova la millora del servei de ginecologia a l’hospital de Cambrils

La proposta de Ciutadans reclama incrementar el nombre d’hores de visita d’aquest especialista, tot i que l’objectiu final és recuperar el segon ginecòleg

Imatge d'arxiu de l'Hospital lleuger de Cambrils Imatge d'arxiu de l'Hospital lleuger de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Juny 2020 21:27

El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat una proposta de resolució de Ciutadans (Cs) que demana “la millora del servei de ginecologia de l’hospital lleuger de Cambrils”. La diputada de Cs Maialen Fernández ha destacat que “l’any 2013 la Generalitat va suprimir el segon ginecòleg al centre i ara mateix el servei només es presta tres dies a la setmana i en horari de matí o tarda: dilluns a la tarda, i dimarts i divendres al matí”. “Es tracta d’un servei clarament insuficient, amb llista d’espera i que obliga a derivar pacients a Reus”, ha destacat.

Cs va presentar la proposta al Parlament al novembre del 2018 i reclamava ampliar els dies amb consulta disponible de ginecologia a la Unitat d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de l’hospital cambrilenc. El text aprovat aquest matí a la Comissió de Salut amb el vot favorable de tot els grups ha incorporat diferents esmenes i demana que “s’incrementin les hores d’atenció ginecològica a aquest centre”. La diputada de Cs al Parlament Maialen Fernández ha explicat que “s’han acceptat les esmenes per aconseguir que la proposta tirés endavant amb els màxims suports”. Ha assegurat, però, que “des de Cs apel·lem a la responsabilitat de tots els grups perquè s’incrementin les hores, oferint el servei de ginecologia tots els dies de la setmana i en horari de matí i tarda”.

Per últim, Fernández dit que espera que “es pugui acabar recuperant el segon ginecòleg a Cambrils” i ha recordat que “aquesta és una demanda del sindicat USITAC, que tant el Grup Municipal de Cs Cambrils com el Grup de Cs al Parlament han recollit”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: