Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Institut Pere Virgili busca 365 famílies que donin 100 euros per a la recerca

El repte durarà 365 hores (15 dies ), del 16 al 30 de juny, i es promocionarà per les xarxes socials amb els hastags #365%IISPV #repteIISPV

L'institut de recerca de salut busca 365 famílies del territori que donin 100 euros cadascuna per a la recerca L'institut de recerca de salut busca 365 famílies del territori que donin 100 euros cadascuna per a la recerca IISPV
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Juny 2020 18:27

L’Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) proposa un repte per animar a les famílies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre a participar en la recerca del nostre territori. El Repte 365% durarà 365 hores (15 dies ), del 16 al 30 de juny, i es promocionarà per les xarxes socials amb els hastags #365%IISPV #repteIISPV.

Des de l’IISPV són molts els investigadors que han proposat projectes de recerca i accions orientades a trobar solucions el més aviat possible per la malaltia provocada pel Covid-19, especialment lligada als nostres pacients. "Aquest projecte el volem adreçar a totes les famílies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Els posem a l’abast una plataforma per poder fer mecenatge d’una manera senzilla per la recerca que es fa des de l’IISPV", assenyalen els promotors del projecte. 

Una recerca de proximitat, una oportunitat per sumar-se a la RSF (Responsabilitat Social Familiar), un nou concepte al que volen animar a participar i gaudir. En aquesta línia, des de la contribució social, es vol donar l’oportunitat a les famílies de contribuir en el mecenatge de l’IISPV.

365 % IISPV - Famílies

L'IISPV proposa recaptar per aquest any 2020 -simbòlicament una família per a cada dia-, 36.500 euros a partir de 365 famílies que donin 100 euros cadascuna. I això en 365 hores (15 dies) del 16 al 30 de juny. Els diners recaptats aniran destinats a l’institut de recerca.

Les donacions es poden fer per mitjà de la pàgina web http://www.iispv.cat/collabora_repte365_iispv.html

Cada família compromesa amb la recerca rebrà un certificat acreditatiu de la donació i de compromís amb la recerca i una foto dedicada.També serà convidada a fer una visita a les instal·lacions de l'IISPV per conèixer de primera mà la recerca que s'hi fa. Alhora, es farà un informe de tots els avenços científics que s’estan duent a terme a la institució. També recorden que aquestes donacions són deduïbles a l'IRPF.

L’Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) és l’entitat sense ànim de lucre que acull els investigadors que fan recerca biomèdica i sanitària del Camp Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’Institut, creat l’any 2005, està integrat per l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili. És una institució compromesa amb la nostra societat que promou la recerca en salut amb la voluntat de millorar el benestar i transferir el coneixement als pacients.

La proximitat amb els problemes quotidians del pacient els ha permès conèixer les malalties més comunes i més representatives de la nostra societat. En el moment actual que ens toca viure, la pandèmia desencadenada pel nou virus SARS-Cov2 (també conegut com Covid-19) els ha portat a tensar tot el sistema sanitari del país. Trobar noves formes per afrontar la malaltia, des de la recerca en nous tractaments fins mirar de prevenir els contagis i els nous brots, són tasques en les que es pot ajudar des dels instituts de recerca en salut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: