Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els detalls de les sortides amb nens: de 09 a 21h, màxim una hora i a 1 km de casa

Els menors podran estar acompanyats per un pare, mare, tutor o un "empleat de la llar o domèstic"

Imatge d'un nen observant des del balcó de casa l'entorn natural del seu municipi, durant el confinament, el 24 d'abril del 2020 Imatge d'un nen observant des del balcó de casa l'entorn natural del seu municipi, durant el confinament, el 24 d'abril del 2020 ANNA FERRÀS / ACN
Salut ACN
Dissabte, 25 abril 2020 14:28

El Ministeri de Sanitat ha publicat aquest dissabte l'ordre ministerial al BOE on detalla totes les condicions de la sortides dels nens fins a 14 anys a partir de demà diumenge. No hi ha grans sorpreses i es mantenen els paràmetres anunciats fa dies pel govern espanyol: Un passeig diari entre les 9 i les 21 hores, de màxim una hora de durada i a una distància no superior a un quilòmetre del domicili del menor. El text del BOE especifica que els menors podran estar acompanyats per un pare, mare, tutor o un "empleat de la llar o domèstic".

En aquest últim cas, hauran de disposar d'una autorització paterna. S'exclouen dels passejos, els nens que tinguin símptomes de coronavirus o els que un metge els hagi recomanat aïllament a casa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: