Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant repartirà mascaretes per als menors que puguin sortir

El consistori donarà més de 1.600 mascaretes: una per cada nen o nena del municipi d’entre 3 i 14 anys; i una addicional per a un progenitor

S'establiran punts de recollida i franges horàries perquè les famílies adquireixin les seves mascaretes S'establiran punts de recollida i franges horàries perquè les famílies adquireixin les seves mascaretes AJ. VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 25 abril 2020 12:14

Per tal de garantir que els menors que puguin sortir de casa a partir d’aquest diumenge 26 d’abril ho facin amb les majors garanties de seguretat, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant repartirà mascaretes quirúrgiques de manera gratuïta a les famílies del municipi amb nens i nenes d’entre 3 i 14 anys. En concret, els distribuirà un pack que inclou: una mascareta per infant, una mascareta addicional per a l’adult que l’acompanyi i unes instruccions d’ús.

El dilluns 27 d’abril, personal municipal lliurarà aquest material a les famílies de tots els alumnes de les escoles del municipi –l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i l’Escola Valdelors de Vandellòs– i als alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquest col·lectiu de 814 alumnes en total, a més de ser vulnerable, és d’acord amb la informació actual, un potent transmissor del virus. Per aquest motiu, l’Ajuntament, a més de donar-los aquestes mascaretes per incrementar les garanties de seguretat, vol recordar a la ciutadania que les mesures més efectives són el distanciament entre persones, la higiene freqüent de mans, evitar el contacte amb persones que tinguin símptomes, evitar compartir objectes, menjar, etc.

Les mascaretes en repartiran en punts de recollida establerts i en franges horàries

Per fer efectiu el repartiment de les mascaretes, l’Ajuntament ha establert vuit punts de recollida a l’Hospitalet de l’Infant: als centres educatius i a diversos equipaments municipals, com la Piscina Coberta, el poliesportiu, la Casa de la Vila, la Casa de Cultura Blanca d’Anjou i la Biblioteca Infant Pere. Com també s’ha establert un punt de recollida a Vandellòs, en aquest cas, al poliesportiu. A més, s’han definit uns recorreguts per evitar creuaments entre les persones que vagin a aquests punts de recollida.

Amb l’objectiu, igualment, de mantenir les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions, el repartiment de mascaretes es farà en tres franges horàries, compreses entre les 9.30h i les 1 h, i per centres educatius i per classes. A cada grup se li assignarà una hora i un punt de recollida.

Per aquesta raó, es prega màxima puntualitat a les famílies. Aquelles que tinguin germans al seu càrrec, hauran d’adreçar-se al punt de recollida establert per a l’alumne de menor edat. Allà els donaran el material per a tots els germans i així no hauran de desplaçar-se als altres punts.

Les famílies amb nens escolaritzats fora del municipi també podran demanar el pack

Les famílies de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb alumnes escolaritzats fora del municipi podran recollir el pack amb les dues mascaretes i el full informatiu del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb les recomanacions per a l’ús a partir del dimarts 28 d’abril, prèvia petició. Per demanar-ho, han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i després rebran les indicacions pertinents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: