Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es realitzen tests PCR a la residència de gent gran de Riudoms

L’Ajuntament havia fet aquesta petició al departament de Salut de la Generalitat

La residència de gent gran L'Onada de Riudoms La residència de gent gran L'Onada de Riudoms LONADA.COM
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 23 abril 2020 11:43

A causa de la situació que s’ha donat a les residències de gent gran arreu del territori arran de la crisi sanitària de la Covid-19, l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, en nom de l’Ajuntament, ha fet arribar una petició a la Regió Sanitària Camp de Tarragona de la necessitat urgent de realitzar els tests PCR (sigles en anglès de Proves de diagnòstic de coronavirus) a tot el personal que treballa a la Residència L’Onada Riudoms així com a totes les persones residents, reforçant així la petició d’aquesta acció al Departament de Salut per part de la direcció del centre. Com a resposta a aquesta petició, es va confirmar que els tests PCR es realitzarien a la Residència L’Onada Riudoms a partir del dimecres 22 d’abril, amb l’objectiu d’identificar amb certesa els casos positius i evitar millor el possible contagi.

Tractant-se d’un col·lectiu de persones d’edat avançada i, per tant, més vulnerable, cal una protecció adequada. És per això que l'Ajuntament de Riudoms es posa a la seva disposició per donar tot el suport que sigui necessari i per activar diferents accions. En aquesta línia, l’Ajuntament ha fet arribar diversos lots de material de protecció individual per als i les professionals de la residència, així com per a les persones residents.

Per altra banda, i tal com es fa des de fa setmanes, la desinfecció de la zona exterior propera a l’edifici continuarà intensificada. També, l’Ajuntament es posa a disposició de coordinar la desinfecció interna del centre si així ho requereix la direcció. 

La comunicació entre l’Ajuntament i la Residència L’Onada Riudoms, que és permanent des del primer dia de l’estat d’alerta, continuarà sent prioritària per tal de coordinar accions per a la protecció i seguretat de les persones del centre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: