Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crida a la població a no desplaçar-se al CAP Torredembarra

Exceptuant les urgències, es vol evitar aglomeracions d'usuaris i usuàries a les sales d'espera dels centres d'atenció primària

Imatge d'arxiu del CAP Torredembarra Imatge d'arxiu del CAP Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 16 abril 2020 21:16

L'Ajuntament ha fet una crida a la població a no desplaçar-se al CAP de Torredembarra sinó és en cas de situació urgent, i seguir així les recomanacions que va emetre, el passat mes de març, la Xarxa de Santa Tecla.

La Xarxa ha creat un pla d'acció especial per evitar aglomeracions d'usuaris i usuàries a les sales d'espera dels centres d'atenció primària. L'organització insta la ciutadania a quedar-se a casa i no desplaçar-se als centres de salut si no es tracta d'un cas urgent. Per donar una resposta adient a les necessitats assistencials del conjunt de la ciutadania, la direcció d'Atenció Primària de la Xarxa de Santa Tecla ha posat en marxa un dispositiu especial d'atenció no presencial amb l'establiment de números de telèfon d'atenció sanitària i correus específics per a totes les seves Àrees Bàsiques de Salut (ABS).

Cal recordar que en els centres de salut hi ha un risc més alt de transmissió i contagi del coronavirus. Per aquest motiu, en cas de necessitat, podeu contactar amb el CAP Torredembarra per telèfon (977 64 38 09) o per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: