Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell del Baix Penedès distribueix EPIs donats per la Diputació entre els municipis de la comarca

Aquests EPIs són per equipar i protegir als treballadors dels ens locals i del Consell Comarcal

Els EPIs es distribueixen entre els municipis de fins a 5.000 habitants Els EPIs es distribueixen entre els municipis de fins a 5.000 habitants CONSELL DEL BAIX PENEDÈS
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 16 abril 2020 16:54

El Consell Comarcal del Baix Penedès distribueix Equips de Protecció Individual (EPIs) entre els municipis de fins a 5.000 habitants per equipar el personal dels ajuntaments i del Consell Comarcal perquè puguin treballar amb seguretat. L’objectiu és donar resposta a les necessitats del món local davant la situació d’emergència sanitària causada pel Coronavirus. 
 
Aquests equips han estat adquirits per la Diputació de Tarragona i es reparteixen a través del Consell Comarcal a cost 0. Els equips, que inclouen mascaretes CE (Conformitat Europea), es distribueixen des d’ahir dimecres 15 d’abril per tal que en pugui fer ús el personal dels ens locals.
 
El president del Consell Comarcal, Joan Sans, agraeix aquesta donació d’EPIS de la Diputació que dona resposta a les peticions dels ajuntaments i el Consell Comarcal i demana el suport total de la Diputació de Tarragona per ajudar a minimitzar els efectes de la crisi sanitària generada per la COVID-19 al Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: