Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salvador Sarrà (director assistencial de l'Hospital Sant Joan de Reus): "Veure com treballa tot el personal de l'hospital fa posar la pell de gallina"

Els hospitals estan patint una crisi sanitària sense precedents. El metge cambrilenc ha explicat a revistacambrils.cat en quina situació es troba el centre reusenc

Salvador Sarrà a les portes d'Urgències de l'Hospital Sant Joan de Reus, ara fa un any Salvador Sarrà a les portes d'Urgències de l'Hospital Sant Joan de Reus, ara fa un any LLUÍS ROVIRA I BARENYS
Salut Berta Ruiz-Revistacambrils.cat / GDDCT
Dissabte, 04 abril 2020 09:44

Els hospitals d'arreu estan patint, aquestes setmanes, una crisi sanitària sense precedents. El metge cambrilenc –Salvador Sarrà Moretó– és el director assistencial de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i ha volgut explicar a revistacambrils.cat en quina situació es troba el centre sanitari reusenc –punt principal d'assistència de la comarca del Baix Camp– i un dels referents a la demarcació de Tarragona.

Segons ha explicat Salvador Sarrà, "a Hospital Sant Joan de Reus vam preparar un pla de contingència destinat a poder donar resposta a la pandèmia de coronavirus a la nostra comarca. Els tres nivells d'atenció de pacients afectats són: Urgències, planta d'hospitalització de Medicina Interna i Unitat de Cures Intensives (UCI). S'han fet adaptacions que han permès preparar-nos per atendre volums d'afectats molt nombrosos. Tot i estar en plena epidèmia, anem omplint espais preparats dins de les previsions, i tenim encara més capacitat d'ingrés als tres nivells comentats".

Podeu llegir l'article sencer a revistacambrils.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: