Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Joan XXIII de Tarragona dona la primera alta a un pacient de l'UCI amb coronavirus

Els professionals de l'hospital de Santa Tecla celebren la primera extubació d'un afectat per la malaltia

Imatges de personal de l'UCI de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona aplaudint després que s'hagi extubat el primer pacient amb coronavirus al centre Imatges de personal de l'UCI de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona aplaudint després que s'hagi extubat el primer pacient amb coronavirus al centre XARXA SANTA TECLA
Salut ACN
Dijous, 02 abril 2020 19:33

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha donat la primera alta a un pacient de l'UCI amb coronavirus. El centre ho ha donat a conèixer aquest dijous a les xarxes socials amb un vídeo on es pot veure com el personal ho celebra amb aplaudiments.

De la seva banda, l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona ha fet aquest dijous la primera extubació d'un pacient ingressat a l'UCI amb coronavirus. En un vídeo difós pel centre també es pot veure al personal d'aquesta unitat aplaudint cap al box del malalt ingressat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: