Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els col·legis de metges i infermeres de Tarragona denuncien la falta d'EPI i proves diagnòstiques per als sanitaris

Asseguren que el 16% dels positius a Catalunya són de treballadors del sector

Un grup de sanitaris aplaudint, després de rebre mostres de suport de la ciutadania Un grup de sanitaris aplaudint, després de rebre mostres de suport de la ciutadania ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Dimarts, 31 Març 2020 14:29

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona han denunciat en un comunicat conjunt la falta d'equips de protecció i de proves diagnòstiques que té el personal sanitari.

Els dos organismes han considerat que "aquests elements són indispensables per a l'exercici d'una bona praxi i esdevenen imprescindibles per evitar el contagi del professional i, en extensió, el de les seves famílies". Amb tot, han apuntat que el 16% dels positius per la covid-19 de Catalunya són de personal sanitari, una situació que afecta fins a 3.000 treballadors.

Per això, han exigit a la Generalitat i a l'Estat més equips de protecció als centres hospitalaris i de "proves diagnòstiques homologades".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: