Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Voluntaris de Banyeres creen una plataforma per a imprimir viseres en 3D per als hospitals de la demarcació

La iniciativa dels "makers" compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Banyeres del Penedès, l'Arboç i Llorenç del Penedès

Un grup de voluntaris de Banyeres ha creat una plataforma de "makers" per a imprimir EPIs (viseres) en 3D per als hospitals Un grup de voluntaris de Banyeres ha creat una plataforma de "makers" per a imprimir EPIs (viseres) en 3D per als hospitals AJUNTAMENT DE BANYERES DEL PENEDÈS
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Març 2020 16:45

Un grup de voluntaris de Banyeres ha creat una plataforma de "makers" per a imprimir EPIs (viseres) en 3D per als hospitals del Vendrell, Valls, Reus i Terres de l'Ebre, residències, serveis d'emergències mèdiques, entre d'altres. Per això i per tal d'ajudar als sanitaris, fan una crida a unir-se a aquesta iniciativa a totes aquelles persones que disposin d'una impressora 3D a Banyeres del Penedès amb la finalitat d'ajudar a fabricar aquest material.

La plataforma que, compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Banyeres del Penedès, l'Arboç i Llorenç del Penedès, ha creat una pàgina web perquè contactin totes aquelles persones interessades a col·laborar en aquests moments, en els que és necessària tota mena d'ajuda.

Segons expliquen al seu web, ja han començat a imprimir EPIs, mitjançant la fabricació de viseres amb impressores 3D i que ja s'han entregat a l'Hospital del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: