Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salut recorda que les mascaretes de roba que es cusen a casa no són vàlides per a l'ús sanitari

Aquestes mascaretes poden ser utilitzades a títol individual per a realitzar trajectes curts 

Les mascaretes de roba que es cusen a casa no són vàlides per a l'ús sanitari Les mascaretes de roba que es cusen a casa no són vàlides per a l'ús sanitari ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Març 2020 19:40

En relació a les mascaretes de roba que de forma altruista s'estan cosint en diversos punts del territori, la Regió Sanitària Camp de Tarragona ha agraït la solidaritat de totes les persones que tenen propostes en aquests moments. Tot i així, Salut informa que les mascaretes que es poden fabricar a casa, mitjançant roba de cotó, "no són vàlides per a l’ús sanitari" i recorden que "poden ser utilitzades a títol individual per a realitzar trajectes curts, sempre a títol individual i no com a prescripció mèdica".

La Regió Sanitària demana "que aquelles persones que les estan elaborant no ho facin en grup i se segueixin les indicacions de confinament que s’han establert fins el moment. És important no moure’ns de casa si no és pe raons imprescindibles". Salut insisteix en les mesures de prevenció i protecció individual com el rentat de mans de forma habitual i repetida durant el dia.

Finalment, recorden que per qualsevol iniciativa de donacions de material o altres que siguin de necessitat sanitària cal omplir aquest qüestionari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: