Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Joan XXIII trasllada el servei d'urgències pediàtriques a l’àrea de cirurgia sense ingrés

L’objectiu és garantir espais propis per les àrees d’urgències d’adults i de pediatria, i augmentar la capacitat del Servei d’urgències en general

L'accés als diferents serveis d’urgències es continuarà fent per la porta principal d’urgències de l’hospital tarragoní L'accés als diferents serveis d’urgències es continuarà fent per la porta principal d’urgències de l’hospital tarragoní ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 20 Març 2020 18:05

A partir d’avui divendres, 20 de març, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha decidit traslladar provisionament el servei d’urgències pediàtriques a l’àrea de CMA (Cirurgia Major Ambulatòria). Amb aquest trasllat es pretén augmentar la distància entre els pacients adults i els pacients pediàtrics, i augmentar la capacitat del Servei d’urgències en general.

No obstant, no hi ha cap modificació en l’accés als diferents serveis d’urgències, que es continuarà fent per la porta principal d’urgències de l’hospital, que s’accedeix pel carrer Guillem Oliver. Un cop feta l’admissió, els pacients rebran informació per part dels professionals per arribar a l’àrea d’atenció d’urgències pediàtriques. Per facilitar l’accés a la nova àrea d’urgències pediàtriques s’ha reforçat la senyalització.

L’Hospital Joan XXIII vol agrair a tots els ciutadans la seva col·laboració i el seu compromís amb la seva salut i la de tots.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: