Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els centres d’educació especial de la Diputació donen 6000 guants al Servei Català de Salut

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre podrà utilitzar els guants com a equips de protecció individual per al personal sanitari

Donació de guants per part del CPEE Sant Rafael de Tarragona Donació de guants per part del CPEE Sant Rafael de Tarragona DIPTA.CAT
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 20 Març 2020 16:20

Els centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona − el CPEE Sant Rafael de Tarragona, l’Escola Alba de Reus i el CPEE Sant Jordi de Jesús-Tortosa − han posat a disposició de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre un total de 6000 guants per al personal sanitari que aquests dies fa front a l’emergència sanitària generada pel Covid-19.

Aquests milers de guants de nitril que disposaven d’estoc els centres d’educació especial s’utilitzen per a diferents serveis i activitats educatives i ara podran utilitzar-se com a equips de protecció individual per a les persones que treballen en l’àmbit sanitari en el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: