Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya especial de donació de sang, aquest divendres a Constantí

La campanya tindrà lloc, de 18 a 21h, al Pavelló Poliesportiu Municipal

Imatge d'arxiu d'una campanya de donació de sang Imatge d'arxiu d'una campanya de donació de sang ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 19 Març 2020 19:12

El Banc de Sang i Teixits fa una campanya especial aquesta setmana a Constantí per recollir reserves donada la situació excepcional provocada pel coronavirus, el Covid-19. Es vol així augmentar les reserves i garantir l’assistència sanitària als hospitals.

La campanya tindrà lloc aquest divendres 20 de març, de 18 a 21 hores, al Pavelló Poliesportiu Municipal. Calen més reserves davant la situació provocada pel coronavirus. Es recomana apuntar-se des de la web donarsang.gencat.cat/constanti

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals. Des de l’arribada del coronavirus, el nombre de donacions ha baixat i durant els propers dies es preveu que ho faci encara més.

Com serà la donació?

Durant la donació es prendran les mesures de precaució adequades: els donants es rentaran les mans i disposaran de gel esterilitzant en arribar al Pavelló, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i se'ls donarà un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari. També se'ls prendrà la temperatura i el personal sanitari portarà guants i mascareta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: