Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pius Hospital de Valls ajorna visites i cirurgies per la crisi del coronavirus

Igualment, l’activitat que no es pot ajornar per la seva urgència, continuarà realitzant-se

Imatge del Pius Hospital de Valls Imatge del Pius Hospital de Valls NÚRIA TORRES / ACN
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Març 2020 19:33

El Pius Hospital de Valls ha reorganitzat l’activitat programada de consultes externes i gabinets de proves diagnòstiques. Es realitzen trucades als pacients informant que no vinguin a l’hospital i que el seu metge els trucarà per telèfon valorant cada cas. Les visites o proves que són ajornables es posposen fins nou avís, tot i que algunes visites després de la valoració es fan presencials.

Tot i això, hi ha activitat que no es pot ajornar com les relacionades amb obstetrícia, fractures, cures, tractaments oncològics, immunosupressors i anticoagulants, diagnòstic ràpid, diàlisi i tractaments d’hospital de dia inajornable es continuen realitzant.

Pel que fa a les intervencions quirúrgiques, les que s’ha valorat que es poden ajornar s’han posposat fins nous avís, i es realitzen les intervencions urgents i oncològiques.

Per a l’activitat d’hospitalització, s’ha reorganitzat un espai per poder donar resposta als casos de coronavirus diferenciat de les altres patologies. A més, s’ha limitat estrictament a una persona els acompanyants dels malalts ingressats, seguin sempre la normativa d’aplicació.

I quant a l’activitat del servei d’urgències es duu a terme un triatge dels pacients per detectar els casos sospitosos i avaluar-ne la gravetat, separant el circuit de la resta de pacients. Així, s’han establert uns circuits assistencials i espais diferenciats per a obstetrícia, ginecologia, urgències de nivell MAT IV i V (de baixa prioritat) i pediatria.

Per últim, també s‘han habilitat unes línies addicionals per atendre als ciutadans. El telèfon de contacte és 977 61 21 31.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: