Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La renovació de receptes a Calafell s’ha de fer trucant o per correu electrònic, sense anar al CAP

El metge tornarà la trucada per valorar la situació i després es podrà anar directament a la farmàcia

Imatge del CAP de Calafell Imatge del CAP de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Març 2020 11:04

L’Ajuntament de Calafell ha recordat que els pacients que necessitin actualitzar la recepta electrònica dels seus tractaments han de posar-se en contacte amb el telèfon 977 69 14 18 o amb el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., comunicant aquesta situació. El metge trucarà el pacient, amb el qual valorarà l’actualització o si han d’afegir alguna nova medicació o retirar-ne alguna de receptada anteriorment. No s’haurà d’anar a buscar la recepta en paper, sinó anar directament a la farmàcia, on amb la targeta sanitària els facilitaran la medicació.

Des del consistori insisteixen també que, a causa de l’actual situació sanitària, als centres de salut hi ha un risc de transmissió i contagi molt més alt. I per això, cal fer-ne un ús racional i anar-hi tan sols en cas de situació urgent. Si no és aixi, cal romandre al domicili i contactar amb el telèfon o correu electrònic esmentats anteriorment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: