Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mare Terra Fundació i OTTAWA donen 50 equipaments d’alta protecció a la sanitat de Tarragona

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’encarregarà de la seva distribució entre els centres sanitaris i assistencials

Imatge d’un equipament d’alta protecció xinès Imatge d’un equipament d’alta protecció xinès CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Març 2020 20:45

Mare Terra Fundació Mediterrània i OTTAWA GBC donaran 50 equipaments d’alta protecció als centres sanitaris de Tarragona. La Regió Sanitària del Camp de Tarragona serà l’encarregada de distribuir el material entre els hospitals i els centres assistencials, depenent de les seves necessitats. Els equipaments s’han aconseguit gràcies a la col·laboració de l’empresa xinesa ‘China Liaoning Dandong ESIA’ i han arribat durant la tarda d’aquest mateix dimarts, 17 de març.

El president de Mare Terra, Ángel Juárez, considera que “en aquests moments de crisi global, la col·laboració i la solidaritat poden salvar vides”. El president de l’ONG també apel·la a la responsabilitat de tota la societat i de les grans empreses: “Ara ens toca fer un pas endavant i materialitzar la responsabilitat social”.

No sols el col·lectiu sanitari reclama més material, ja que el personal cuidador, de seguretat i de presons també fan una crida per la falta de subministraments. Tampoc disposen de recursos nombrosos geriàtrics i centres socials d’arreu del país. I cal no oblidar-se de les persones sense sostre, que no es poden confinar i no disposen de cap mena de protecció. Per aquest motiu, les accions com aquesta són tan importants i necessàries. Des de Mare Terra asseguren que l’ajuda, la col·laboració i la solidaritat són imprescindibles en aquests moments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: