Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa de Santa Tecla habilita telèfons per evitar aglomeracions als centres d'atenció primària

Per a les àrees de Vila-seca, Calafell, El Vendrell, L'Arboç, Torredembarra i Tarragona Llevant

Imatge d'arxiu del CAP Calafell Imatge d'arxiu del CAP Calafell ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Divendres, 13 Març 2020 19:27

La Xarxa de Santa Tecla ha posat en marxa una sèrie de telèfons a disposició de la ciutadania per evitar aglomeracions d'usuaris a les sales d'espera dels centres d'atenció primària del Baix Penedès i del nord del Tarragonès. L'organització insta tothom "a quedar-se a casa i no desplaçar-se als centres de salut si no es tracta d'un cas urgent".

Són sis telèfons que corresponen a sis Àrees Bàsiques de Salut, les de Vila-seca, Calafell, El Vendrell, l'Arboç, Torredembarra i Tarragona Llevant. Per casos urgents que requereixin una actuació presencial, es farà a càrrec d'equips especialment constituïts "per atendre la població amb màximes mesures de prevenció i seguretat", ha informat l'organisme. També es potenciarà l'atenció domiciliària.

A banda, per ajudar a descongestionar els centres de salut, es desprogramaran visites i proves diagnòstiques no urgents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: