Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils organitza una jornada participativa per a l’elaboració de la segona fase del Pla Local de Salut

La sessió per conèixer l’opinió dels cambrilencs i les cambrilenques tindrà lloc al Centre Cultural, el dimecres 4 de març, a les 18h

Arran de lea primera fase, ja s'ha elaborat una diagnosi de la salut Arran de lea primera fase, ja s'ha elaborat una diagnosi de la salut CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Març 2020 13:21

El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils convida a la ciutadania a una jornada participativa organitzada en el marc de l’elaboració del Pla Local de Salut. La sessió es portarà a terme el dimecres 4 de març, de 18h a 20h, al Centre Cultura. La jornada forma part de la segona fase d’elaboració del Pla de Salut, que té l’objectiu de definir i planificar les actuacions que es realitzaran en matèria de salut durant els propers anys per donar resposta a les necessitats identificades en la primera fase.

En aquesta jornada participativa es presentaran els eixos del pla i es recolliran les propostes, idees i recomanacions de les persones participants per millorar Cambrils i fer-lo un municipi més saludable. Els eixos que tractarà el pla són: activitat física i esport; hàbits alimentaris; salut emocional, salut mental i suport social; relacions sexuals, afectives i reproductives; consum de substàncies i ús de pantalles; prevenció i sensibilització de malalties específiques i accés als recursos de salut; entorn saludable, i protecció de la salut.

Les persones interessades es poden apuntar a través d’aquest enllaç o trucant al Departament de Salut Pública Municipal (977 79 45 79 ext.4313).

El Pla Local de Salut, una oportunitat per un municipi per saludable

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils està desenvolupant des de fa mesos el Pla Local de Salut, que té l’objectiu de dotar el municipi d’entorns més segurs i saludables i contribuir a la millora de la salut de la ciutadania.

Durant la primera fase, s’ha elaborat una diagnosi de la salut, que analitza diferents temàtiques, com ara l’activitat física, l’alimentació saludable o la participació en la vida social i comunitària, entre d’altres. Així, Cambrils ja disposa d’una anàlisi que identifica les problemàtiques o necessitats del municipi que poden provocar un pitjor estat de salut a la ciutadania, així com aquells actius que faciliten gaudir d’una bona salut.

Aquesta primera fase s’ha pogut realitzar gràcies a la participació de més de 500 persones, entre ciutadania, entitats, professionals de la salut i el cos tècnic de l’Ajuntament, que han aportat informació a través d’entrevistes o enquestes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: