Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç celebrarà aquest dissabte una 'Jornada Saludable'

Aquesta iniciativa, que presenta xerrades i tallers enfocats a millorar la salut, és gratuïta i oberta a tothom

La jornada tindrà lloc aquest dissabte a l'Auditori Municipal de l'Arboç La jornada tindrà lloc aquest dissabte a l'Auditori Municipal de l'Arboç ARXIU / MINYONS DE L'ARBOÇ
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 23:34

L’Arboç celebrarà aquest dissabte 15 de febrer, a l’Auditori Municipal, una 'Jornada Saludable'. Durant tot el dia es realitzaran xerrades, tallers i activitats dinamitzats per professionals de la salut enfocats a millorar la salut de les persones i a resoldre dubtes.

La jornada arrencarà a les 11:00h amb una presentació i seguidament es farà una xerrada sobre l’insomni a càrrec de la Dra. Olga Colet, metgessa del CAP de l’Arboç. En acabar, a les 12:30h, la psicòloga Daylis Fonteboa realitzarà un taller de psicomotricitat i risoteràpia amb el títol 'Anima’t, juga i somriu'. A les 14:00h es farà un dinar lleuger de fruites i verdures a peu dret pels assistents i a les 15:00h un taller de manualitats per aprendre a fer-te el teu atrapasomnis, a càrrec de l’herboristeria Nayades.

Tothom que hi vulgui assistir s’ha d’inscriure al PIJ de la Casa de Cultura. Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a tothom organitzada per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col.laboració de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla. Les places son limitades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: