Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de Portes Obertes a la Delegació de la Lliga Contra el Càncer de Calafell

L'entitat obrirà el seu local a tothom, aquest dimarts 4 de febrer, de 18:30 a 20:00h, amb motiu del Dia Mundial del Càncer

Imatge d'arxiu dels participants en la 2a Cursa de la Dona de Calafell, en suport a la Lliga Contra el Càncer Imatge d'arxiu dels participants en la 2a Cursa de la Dona de Calafell, en suport a la Lliga Contra el Càncer ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Febrer 2020 18:15

Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial del Càncer, la Delegació de la Lliga Contra el Càncer de Calafell organitza aquest dimarts, 4 de febrer, de 18:30 a 20:00h, una Jornada de Portes Obertes al seu local (plaça Alcalde Romeu - 1a planta Regidoria de Joventut de Calafell).

La jornada està oberta a tothom que s'hi apropi. Les representants de la Delegació faran lectura d'un manifest, hi haurà la presència de testimonis i s'oferirà un berenar popular.

La Jornada de Portes Obertes compta amb el suport de l'Associació de Dones de Calafell (A-Dona't Calafell) i de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: