Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vergés assegura que l'Hospital Sant Joan de Reus continuarà tenint caràcter universitari

La consellera de Salut visita el centre hospitalari que passarà a estar gestionat pel CatSalut

Imatge dels màxims responsables de la gestió dels hospitals de Reus i Móra d'Ebre, durant la roda de premsa d'aquest dilluns Imatge dels màxims responsables de la gestió dels hospitals de Reus i Móra d'Ebre, durant la roda de premsa d'aquest dilluns ELOI TOST / ACN
Salut ACN
Dilluns, 23 Desembre 2019 21:18

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assegurat aquest dilluns que l'Hospital Sant Joan de Reus continuarà treballant amb la Universitat Rovira i Virgili, un cop la Generalitat mitjançant el CatSalut n'assumeixi la gestió. Vergés ho ha afirmat des del centre hospitalari, que ha visitat hores després que el Govern hagi aprovat la creació de dues empreses públiques per controlar el Sant Joan i l'Hospital de Móra d'Ebre, fins ara en mans de l'Ajuntament de Reus.

La consellera ha expressat que amb el nou model "hi guanya tothom" i que es tracta d'una solució "que assegura futur i viabilitat" als dos centres. La Generalitat assumeix el deute de l'hospital reusenc, que ampliarà la cartera de serveis, si bé no s'ha concretat en quins termes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: