Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern crea dues empreses públiques per gestionar els hospitals de Reus i Móra d’Ebre

Recta final d'una operació "complexa" per prendre el control d'aquests dos centres hospitalaris governats per un entramat d'empreses municipals

Imatge d'arxiu de l'accés principal a l'Hospital Sant Joan de Reus Imatge d'arxiu de l'accés principal a l'Hospital Sant Joan de Reus ROGER SEGURA / ACN
Salut ACN
Dilluns, 23 Desembre 2019 13:43

El Govern crea dues empreses públiques per gestionar els hospitals de Reus i Móra d'Ebre, fins ara governats per organismes municipals de Reus. És el tram final d'una operació "bastant complexa", segons fonts de la Generalitat, per tal de prendre el control d'aquests dos centres hospitalaris, ja que depenien d'un entramat d'empreses municipals.

El traspàs comporta la creació de dues entitats de dret públic -una anomenada Salut Terres de l'Ebre i l'altra, Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp. Amb aquesta decisió, la Generalitat pretén enfortir la viabilitat d’aquests centres que necessitaven "més robustesa" per afrontar els reptes de futur del sistema sanitari públic.

L'acord ha rebut llum verda aquest dilluns de la Generalitat i també de l'Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: