Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Somriure a l'adversitat", lema de la tercera Jornada 'Salut i Emocions' de Reus

La tercera edició de la jornada se celebrarà, se celebrarà aquest dilluns dia 11 de novembre, de 9:00 a 13:30 h, a la Sala Santa Llúcia

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Jornada de 'Salut i Emocions' Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Jornada de 'Salut i Emocions' ARXIU / FRAME CANAL REUS TV
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Novembre 2019 16:08

La Jornada de 'Salut i Emocions' torna a Reus en la que serà la tercera edició. Aquest any es dedica a la gestió, l’acció, l’experiència i el benestar emocional per fer front a l’adversitat a través de la felicitat i se celebrarà el proper dilluns dia 11 de novembre, de 9:00 a 13:30 h, a la Sala Santa Llúcia. L'obertura anirà a càrrec del regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats.

Els ponents que hi intervindran són Jaci Molins, metge especialista en rehabilitació, infermera i coach personal, entre d’altres; Maria Navarrete, educadora social i treballa d’animadora per a persones de 0 a 100 anys; Pablo Muñoz, director del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona i professor del grau de pedagogia i del Màster de Formació del professorat de la URV i, finalment, Ramón Hermosín, risoterapeuta, ludotrainer i expert en relaxació.

Salut emocional

La salut emocional i, en general, la salut mental, és un concepte ampli relacionat amb la manera com la ciutadania se sent, pensa o actua en el dia a dia. Una bona salut emocional implica un estat de benestar psicològic en què la persona se sent bé, pot desenvolupar les seves capacitats, afrontar les situacions quotidianes d’estrès, tenir relacions satisfactòries o treballar de forma eficient. Es relaciona, doncs, amb aspectes com la motivació, l’energia, la seguretat i l’autoconfiança i l’autocontrol, entre d’altres.

Públic al qui va dirigit

La Jornada Salut i emocions "Somriure a l'adversitat" està oberta a tothom qui hi estigui interessat. Precisament, el fet que el públic sigui divers és un dels elements més valorats pels assistents en les anteriors edicions. L’activitat és gratuïta, les places són limitades i per ordre d’inscripció, una sol·licitud que s’ha de fer a través del següent enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: