Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ajornada a Reus la conferència sobre adolescència i addiccions des d'una mirada de gènere

La xerrada prevista per aquest dijous s'ajorna per motius de salut de la conferenciant que li impossibiliten poder viatjar demà a Reus

El cicle 'Prestatgeria Psicoactiva' se celebra a la Biblioteca Municipal Pere Anguera de Reus El cicle 'Prestatgeria Psicoactiva' se celebra a la Biblioteca Municipal Pere Anguera de Reus ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Novembre 2019 18:15

La conferència programada per a aquest dijous 7 de novembre, amb el marc del cicle 'Prestatgeria Psicoactiva', i que havia de tractar sobre adolescència i addiccions, des d'una mirada de gènere, s'ajorna per motius de salut de la conferenciant que li impossibiliten poder viatjar demà a Reus.

El cicle té com a objectiu informar sobre el consum de substàncies psicoactives a partir de la presentació de llibfes i documents relacionats amb la matèria.

Les activitats es fan a càrrec del Pla d’Accions sobre drogues de Reus (HUSJR), en col·laboració amb les Biblioteques Municipals i la Regidoria de Salut (Escola Oberta de Salut). A l'espera que es pugui reprogramar la xerrada prevista per demà i que s'ha ajornat, la darrera proposta serà el proper dijous, 28 de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: