Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riuada de solidaritat a Calafell

Més de 3.000 persones van participar diumenge en la II Cursa de la Dona al Port de Segur de Calafell, que destinarà la recaptació a la lluita contra el càncer

Més de 3.000 persones van participar diumenge en la II Cursa de la Dona al Port de Segur de Calafell Més de 3.000 persones van participar diumenge en la II Cursa de la Dona al Port de Segur de Calafell LLIGA CONTRA EL CÀNCER BAIX PENEDÈS
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Octubre 2019 08:17

La II Cursa de la Dona, organitzada per l'Ajuntament de Calafell i Vilarenc Aqua, amb el suport d'altres entitats, va reunir aquest diumenge 14 d'octubre més de 3.000 participants. La cursa solidària, que va començar a les 10:30h, al Port de Segur de Calafell, tenia un recorregut de 4 km i estava oberta a la participació de dones de totes les edats. El lema de la cursa ha estat "Camina i corre contra el càncer de mama".

Les participants tan sols van haver de fer un donatiu de 5 euros que anirà destinat a la Lliga Contra el Càncer. Cada participant va ser obsequiada amb una samarreta de regal i amb una bossa d'avituallament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: