Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra i Tortosa celebren el Dia Mundial de la Fisioteràpia

Els plats forts de la celebració d'aquest dissabte seran una caminada intergeneracional a Torredembarra i una marxa nòrdica a Tortosa

El Col∙legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebren el Dia Mundial de la Fisioteràpia El Col∙legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebren el Dia Mundial de la Fisioteràpia ARXIU / AFRICA STUDIOS
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 27 Setembre 2019 21:43

El Col∙legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebren el Dia Mundial de la Fisioteràpia (DIFT). Tot i que el Dia Mundial de la Fisioteràpia és el 8 de setembre, les activitats s’organitzen al llarg de tot el mes de setembre i culminaran el 5 d’octubre amb una gran festa a Barcelona.

Amb motiu de DIFT, les ciutats de Torredembarra i Tortosa acolliran aquest dissabte, 28 de setembre, diverses activitats per apropar al conjunt de la població quines són les funcions i els beneficis de la fisioteràpia per millorar la salut i el benestar dels ciutadans.

Torredembarra per la costa

A Torredembarra s'organitza una 'Caminada intergeneracional', de les 10 al es 14h, que sortirà des de la plaça del Castell. El recorregut total serà de 5 km. que finalitzarà amb un esmorzar saludable per a tots els assistents a Can Bofill. La caminada està oberta a tots els públics. També hi haurà un punt d’informació per conèixer i aprendre sobre la fisioteràpia.

Marxa nòrdica a Tortosa

Per la seva banda, Tortosa acollirà dissabte la primera Marxa nòrdica, de 10 a 13h. La marxa sortirà des del Parc Teodoro González i també tindrà un recorregut de 5 km que finalitzarà amb un esmorzar saludable per a tots els participants. Abans de la marxa, es farà un taller teoricopràctic on es parlarà de les malalties cardiorespiratòries més habituals, així com de la manera de millorar la qualitat de vida. 

El Dia Mundial de la Fisioteràpia

El 8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia, es commemora la creació, l’any 1951, de la World Confederation for Physical Therapy, l’organització que agrupa entitats de representació dels professionals de la fisioteràpia arreu del món.

El DiFT del CFC

Des de fa uns quants anys, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra el seu particular Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb activitats commemoratives arreu del territori, que van més enllà del 8 de setembre.

Enguany, els DIFT del CFC seran el 28 de setembre (Tortosa, Torredembarra, Vic i Girona), 29 de setembre (Vallfogona de Balaguer), 4 d’octubre (La Seu d’Urgell) i 5 d’octubre (Barcelona).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: