Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell celebra els actes del Dia Mundial de l'Alzheimer

Una xerrada, la Caminada Solidària del Vendrell a Sant Vicenç de Calders i el Tastet Musical, els actes commemoratius

Presentació dels actes de commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer, que va comptar amb la participació de la regidora de Salut, Montserrat Martín Presentació dels actes de commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer, que va comptar amb la participació de la regidora de Salut, Montserrat Martín CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 19 Setembre 2019 21:30

El Concert de Les Gralles del Baix Penedès ha donat el tret de sortida aquest dijous dels actes de commemoració del Dia Mundial de l'Alzheimer organitzats aquest mes per l'Associació de Familiars de Malats d'Alzheimer del Vendrell i Comarca.

Els actes es reprendran aquest divendres 20 de setembre, a les 19:30h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, amb la xerrada 'Demències: Alzheimer i altres malalties mentals. Què es pot fer jurídicament abans i després de la seva constatació', a càrrec de l'advocada del Vendrell, Elisabet Sanz i Borrut.

Sens dubte, una de les activitats més atractives de l'entitat és la Caminada Solidària, que tindrà lloc el proper diumenge 22 de setembre, a partir de les 09h del matí. La caminada sortirà des de la plaça Vella i finalitzarà al poble de Sant Vicenç de Calders, on les persones assistents tindran ocasió de visitar la premsa. Per participar en la sortida, els i les participants hauran de fer un donatiu de 12 euros, que inclou el got, l'esmorzar, cervesa Moritz-Jané i la motxilla. Les inscripcions es poden fer al Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), fins el 20 de setembre.

Les activitats finalitzaran el dia 24 de setembre, a les 20:00h, al Museu Deu, amb el Tastet Musical organitzat per Terra i Taula, que comptarà amb l'actuació del duet Anna & Ignasi, que faran versions internacionals de totes les èpoques. La parella posarà la música que es maridarà amb els plats, vins i caves de Terra i Taula. 

Els actes organitzats per l'associació compten amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: