Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El “Posa’t la Gorra!” torna a Montblanc

La festa en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer se celebrarà aquest diumenge 1 de setembre, a la plaça de Sant Francesc

Imatge d'arxiu de la primera edició de la festa 'Posa't la gorra!' a Montblanc Imatge d'arxiu de la primera edició de la festa 'Posa't la gorra!' a Montblanc AFANOC TARRAGONA
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Agost 2019 10:35

La festa “Posa’t la Gorra!” a Montblanc celebrarà la seva segona edició aquest diumenge 1 de setembre amb la il·lusió que sempre caracteritza a l’AFANOC Tarragona. Es tracta d’una festa en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies que es desenvoluparà, de les 09 a les 20:30h, a la plaça Sant Francesc.

Aquest any el disseny de la gorra ha estat a càrrec de Agatha Ruiz de la Prada, que ha creat una gorra molt visual gràcies a la vivacitat dels seus colors.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir i millorar "La casa dels Xuklis”, casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer que venen a rebre el tractament als hospitals de referència, les instal·lacions i per seguir ampliant i mantenint els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies que tant ho necessiten.

El diumenge s’iniciarà la festa a les 9:00h amb una caminada d'orientació en família i amb un esmorzar popular. Tot seguit a la plaça Sant Francesc tindràn lloc diverses activitats, durant tota la jornada; tallers infantils, dinar solidari, teatre infantil, festa de l’escuma, festa Holy, i moltes sorpreses més. A més a la tarda es farà la lectura del manifest a càrrec de dues parelles de germans que formen part de l’AFANOC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: