Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Caminada Solidària Nocturna contra el càncer de Calafell al Vendrell aconsegueix recaptar 2.700 euros

Més de 700 persones van participar en la caminada i en la Festa Blanca organitzada per les delegacions de Calafell i del Vendrell de la Lliga Contra el Càncer

Membres de la Lliga Contra el Càncer al Vendrell i a Calafell mostren el xec amb la xifra recaptada Membres de la Lliga Contra el Càncer al Vendrell i a Calafell mostren el xec amb la xifra recaptada LLIGA CONTRA EL CÀNCER EL VENDRELL-CALAFELL
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Juliol 2019 10:12

La Caminada Nocturna contra el càncer organitzada per les delegacions de la Lliga Contra el Càncer a Calafelli al Vendrell va aconseguir una recaptació final de 2.700 euros. Els fons recaptats la nit de dissabte es dedicaran a les activitats de suport al pacient de càncer des de la vesant psicològica i econòmica i servirà, també, per reforçar l’activitat dels 11 Grups d’Ajuda Mútua.

La crida feta per les delegacions del Vendrell i de Calafell de la Lliga Contra el Càncer va superar les expectatives i més de 700 persones van participar en la Caminada Solidària Nocturna contra el càncer celebraa el passat dissabte 13 de juliol. Una 'Nit Solidària' que va servir per agermanar ambdues delegacions i, alhora, tots dos municipis al voltant d’aquesta iniciativa.

La Caminada Nocturna va sortir de l’Estany – Plaça dels Països Catalans de Calafell i va finalitzar a La Mar Salada Beach Club del Sector Sanatori de Sant Salvador, al Vendrell. La Banda de Timbals i Grallers de Mas Romeu van ser els encarregats d’amenitzar musicalment tota la ruta. La caminada va acabar amb una 'Festa Blanca' a La Mar Salada Beach Club que va resultar ser la cirereta del pastís, ja que les 800 entrades distribuïdes als punts de venda es van exhaurir completament i se'n van vendre moltes més en el mateix acte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: