Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona diu no al tancament de llits i quiròfans a l'Hospital Joan XXIII

La moció del PSC ha rebut el suport de tots els partits, a excepció d’ERC / Els republicans han recordat que el CatSalut augmentarà el personal mèdic al Camp de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un quiròfan a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu d'un quiròfan a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Divendres, 19 Juliol 2019 19:32

El Ple de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat avui, a proposta del PSC, una moció contra el tancament de llits i quiròfans a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona a l’estiu i que insta la Generalitat a revertir-los. Hi han votat favorablement tots els partits, a excepció d’ERC.

El portaveu dels republicans, Xavier Puig, ha recordat que el CatSalut augmentarà el personal mèdic arreu de Catalunya i que el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre són les regions que més en rebran. També ha afirmat que aquest estiu a Joan XXIII hi haurà un 90% de llits disponibles, “més que l’estiu passat”, ha assegurat. El conseller socialista, Mario Soler, ha replicat assegurant que l’atenció sanitària “és insuficient tot l’any”. Finalment, ha argumentat que si baixa la demanda a l’estiu però també baixa la disponibilitat de llits, no se soluciona el problema.

D'altra banda, durant el plenari s’ha donat llum verda a l’inici de la creació dels Consells de Districte. La tinent d’alcalde Carla Aguilar, ha qualificat el moment “d’històric”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: