Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una quarantena de pacients del Camp i l’Ebre, traslladats de nit en helicòpter

Un dels quatre helicòpters medicalitzats del SEM es troba al Parc de Bombers de Móra d’Ebre

L'helicòpter medicalitzat del SEM, aterrat a l'heliport de l'Hospital de Sant Joan de Reus, i de l'equip baixant de l'aparell L'helicòpter medicalitzat del SEM, aterrat a l'heliport de l'Hospital de Sant Joan de Reus, i de l'equip baixant de l'aparell NÚRIA TORRES / ACN
Salut ACN
Dimarts, 16 Juliol 2019 14:59

Una quarantena de pacients greus i crítics del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre han estat traslladats de nit en helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en el darrer any. Se'ls va traslladar d'urgència a hospitals grans per patologies com ara un ictus o un infart. Un dels quatre helicòpters medicalitzats es troba al Parc de Bombers de Móra d’Ebre -si bé de nit només vola el que es troba a Parc Taulí a Sabadell. Aquest dimarts ha aterrat a l'heliport de l'Hospital de Sant Joan de Reus, en el marc d'una presentació a mitjans de comunicació. Els vols nocturns en helicòpter van començar a funcionar a Catalunya ara fa un any.

En aquest temps, el SEM ha fet 177 serveis. Un total de 38 pacients van ser del Camp i l’Ebre. Quant als trasllats interhospitalaris aeris nocturns, el destí més habitual dels pacients del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre ha estat l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: