Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El torneig Joan Petit arriba a una recaptació récord en la lluita contra el càncer infantil

La quantitat aconseguida al final de la primera volta ja és de 35.000 euros

La major part dels ingressos (21.000€) provenen de la festa-torneig del dia 1 de juny a les instal·lacions del Reus Deportiu La major part dels ingressos (21.000€) provenen de la festa-torneig del dia 1 de juny a les instal·lacions del Reus Deportiu REUS DEPORTIU
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Juny 2019 18:45

Just abans de començar les vacances d’estiu, la recaptació total que el Reus Deportiu ha aconseguit en la seva campanya solidària per recaptar fons contra el càncer infantil ha arribat als 35.000 euros. Aquesta xifra, récord absolut respecte a les 18 edicions anteriors de la festa-torneig Amics Joan petit Nens Amb Càncer, duplica la mitjana de les seus anteriors, i encara no es dona per tancada.

La major part dels ingressos (21.000€) provenen de la festa-torneig del dia 1 de juny a les instal·lacions del Reus Deportiu, on 400 famílies de tot Catalunya i Andorra van gaudir d’una jornada d’hoquei i activitats diverses.
5.000€ més es van obtenir a la Vermutada organitzada per Vermut Miró el mateix dia 1 de juny al Mercadal. I la quantitat més sorprenent són els 9.000€ recaptats per la campanya “Gegantó On Tour”.

Aquesta iniciativa, novetat en l’edició actual de Reus com a “seu Joan Petit”, consisteix a portar el Gegantó del Joan Petit, símbol de la Fundació i que representat un xiquet en tractament de quimioteràpia, pels diversos esdeveniments de la intensa activitat reusenca.

D’aquesta manera, hem pogut veure el Gegantó a la Caminada solidària de Reus Esport, en diversos concerts de Música als Barris, a les revetlles i festes de diverses escoles, al concert del Fem Coral, a la Reus Viu el Vi o a l’Hola Sant Pere.

Pròximes activitats

La propera data del Gegantó amb la seva urna solidària serà a les 'Varietées de Sant Pericu', a la Casa Rull, on els dies 25, 26 i 27 hi serà present per fer la recaptació final de donatius per la Fundació Amics Joan Petit Nens Amb Càncer, de manera que aquests diners vagin a parar a recerca en tumors cerebrals infantils a l’Institut de Recerca Vall d’Hebron.

El coordinador del Joan Petit Reus 2019, Jordi Salvadó, es mostra molt satisfet per la gran recaptació feta, i agraeix enormement la inestimable ajuda dels 400 voluntaris que han realitzat diverses tasques durant aquests mesos, així com al suport de l’Ajuntament de Reus i la feina feta pels treballadors del Reus Deportiu.

Un cop passat l’estiu, i fins que s’anuncïi la seu de la 20a edició de la festa-torneig Joan Petit, s’espera que el Gegantó seguirà anant a les escoles i esdeveniments on es demani la seva presència.

Finalment, la Fundació Reddis farà entrega el mes d’octubre d’una auca de Pilarin Bayés, que explica la història del Joan Petit, a tots els escolars de Reus que cursin Llar d’infants o Cicle Inicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: